Vrijwilliger

Vanaf april 2023 weer nieuwe medewerkers gezocht!

De stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Leiden zoekt weer nieuwe medewerkers! Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met het verstrekken van gratis juridisch advies aan kinderen en jongeren tot 21 jaar.

Als je solliciteert bij de KJRW zal je eerst een sollicitatiegesprek voeren met onze bestuursleden. Daarna wordt er door de onderwijscommissie voor gezorgd dat je goed wordt ingewerkt aan de hand van lessen over het jeugdrecht. Ook wordt er een VOG voor nieuwe medewerkers aangevraagd.

Als medewerker loop je gemiddeld een à twee spreekuren per maand op dinsdag of vrijdag van 15:00 tot 17:00 en heb je wekelijks vergadering. Ook neem je plaats in een commissie binnen de KJRW.

Heb jij jouw universitaire propedeuse rechten? Heb jij affiniteit met het jeugdrecht? Ben jij sociaal ingesteld en houd je van gezelligheid? Kijk dan op onze Instagram- of Facebookpagina voor meer informatie over de functie en stuur dan je sollicitatie uiterlijk 12 maart 2023 op naar bestuur.leiden@kjrw.eu .